Molimo sačekajte...

Burgenova 32 | 22304 Novi Banovci

office@kantarviljuskari.rs

Za sva pitanja pozovite
+381 64 64 23 411

Pretraga viljuškara

O nama

O nama

Ko smo i čime se bavimo?

Firma Kantar Viljuškari d.o.o. sa sedištem u Novim Banovcima posluje od 2011 godine kao preduzeće za prodaju, najam i servisiranje Jungheinrich i Linde viljuškara. Zvanični smo zastupnik Continental guma za viljuškare.  
                         
Posedujemo 20 servisnih ekipa od toga jedna je u Subotici, a jedna u Kruševcu. Serviseri po prijavi kvara izlaze na teren,odmah ili u roku od 24h. U našem magacinu imamo u svakom trenutku veliki broj orginalnih rezervnih delova čime efikasno i brzo rešavamo probleme korisnika.
Posedujemo i uređaje za regeneraciju baterija.

Više informacija
O nama

Naši klijenti

Za nas nema velikih i malih klijenata, svi klijenti su nam podjednako važni i svima ćemo se, bez obzira na obim i vrednost posla, posvetiti do kraja. U dosadašnjem poslovanju sarađivali smo sa mnogim kompanijama i fizičkim licima. Ovu su samo neki od njih.

Više informacija
O nama

Posao

Ukoliko imate znanje, vredni ste i ambiciozni, pozivamo Vas da budete deo našeg tima. Molimo vas da popunite dole navedena polja a mi ćemo Vas kontaktirati čim se ukaže potreba za novim radnim mestima.


OTVORENI KONKURSI

Serviser - majstor (mehaničar - električar)
Mesto rada: Novi Banovci

Opis posla:
- Popravka i održavanje viljuškara
- Rad na terenu
- Poželjno da je korisnik udaljen od firme (Novi Banovci) do 30 kilometara

Ako ispunjavate navedene uslove konkursa i zainteresovani ste za rad u našoj firmi molimo vas da popunite formular za posao ispod  ili pošaljete prijavu na email office@kantarviljuskari.rs.

Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Više informacija