Molimo sačekajte...

Burgenova 32 | 22304 Novi Banovci

office@kantarviljuskari.rs

Za sva pitanja pozovite
+381 64 64 23 411

Pretraga viljuškara

Usluge

Usluge

Najam viljuškara

Već neko vreme razmišljate kako da vaš biznis bude što fleksibilniji i u isto vreme veoma efikasan i pouzdan. Niste sigurni kako to da izvedete na najbolji način? Do sada ste uvek kupovali viljuškare i oslanjali se isključivo na sopstvene resurse. Da li je taj model poslovanja prevaziđen? To zavisi od nekoliko parametara. Iznajmljivanje viljuškara ne mora uvek biti idealna opcija za vaš posao. Zato smo mi smo tu da vam u tome pomognemo. Iznajmljivanje viljuškara može biti na kraći i na duži vremenski period. Kraći vremenski period podrazumeva period od jednog sata do jedne godine. Sve iznad toga se podrazumeva pod dugoročnim rentiranjem viljuškara i opreme.

Više informacija
Usluge

Prodaja viljuškara

Vršimo prodaju polovnih Jungheirich i Linde viljuškara na koje dajemo garanciju.

Više o našoj ponuditi možete pogledati u sekciji Viljuškari.

Više informacija
Usluge

Otkup viljuškara

Želeli biste da prodate vaše viljuškare, ali za najbolje uslove? Treba vam realna procena vrednosti viljuškara. Cena polovnih viljuškara pored stanja, zavisi i od trenutne ponude i potražnje na tržištu za određenim modelima. Kantar viljuškari otkupljuju bredove Jungheinrich i Linde. Ako smatrate da možemo dati adekvatnu procenu i ponudu, budite slobodni da nas kontaktirate putem formulara na kontakt formi, a naše stručno osoblje će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku i dogovoriti dalje korake.

Više informacija
Usluge

Servis viljuškara

Nazalite se u nezgodnoj situaciji, jer više niste sigurni kome da se obratite za servis viljuškara. Ne možete da pronađete pouzdanog partnera? Treba vam neko ko može da se bavi preventivnim i redovnim servisima, ali i komplikovanim kvarovima. Ne želite da se nekoliko kompanija smenjuje na vašim viljuškarima jer nisu u mogućnosti da otklone kvar prilikom prve posete. Koliko vas košta vandredno održavanje viljuškara? Utvrdili ste da je glavni problem servisera njihova stručnost.

Vaši simptomi nam zvuče poznato i možda možemo da vam pomognemo u rešavanju istih. Kantar viljuškari servisiraju bredove Shantui, Jungheinrich i Linde.

Više informacija
Usluge

Rezervni delovi

Kantar viljuškari d.o.o. prodaju rezervne delove za viljuškare svih proizvođača. Naš fokus predstavljaju tri brenda: Jungheinrich, Linde i Shantui. Većinu rezervnih delova skladištimo na našem centralnom lageru, dok redovne dopune vršimo sa nekoliko lokacija u Evropi.

Više informacija
Usluge

Continental gume

Kantar viluškari d.o.o. je generalni zastupnik za Continental. Continental je nemački brend za premium gume. Sedište kompanije se nalazi u gradu Hanoveru. Kantar viljuškari d.o.o. prodaju, iznajmljuju, presuju, montriraju i demontiraju viljuškarske gume.  

Za više informacija pošaljite upit na kontakt formi.

Više informacija
Usluge

Hoppecke baterije

Kantar viluškari d.o.o. je generalni zastupnik za Hoppecke. Heppecke je nemački brend za premium baterije. Sedište kompanije se nalazi u gradu Brilon. Kantar viljuškari d.o.o. prodaju, iznajmljuju, repariraju i servisiraju trakcione baterije. Takođe radimo projektovanje punjačkih stanica.

Više informacija
Usluge

Reparacija baterija

Više informacija
Usluge

Reparacija elektronskih sklopova

U sklopu servisnog centra posedujemo i dijagnostičke alate kao i labaratoriju za ispitivanje i reparaciju elektronskih sklopova na Jungheinrich i Linde viljuškarima koja je sačinjena od: Upravljačkih elektronika – frekventnih AC Regulatora, DC Regulatora, Display-a, AC Motora, DC Motora, Multipilot-a, Solopilot-a, Punjača za baterije i drugih izvora napajanja. Takođe vršimo reparaciju upravljačkih elektronika drugih brend-ova: ZAPI i CURTIS.

Više informacija