Molimo sačekajte...

Burgenova 32 | 22304 Novi Banovci

office@kantarviljuskari.rs

Za sva pitanja pozovite
+381 64 64 23 411

Pretraga viljuškara

Usluge / Servis viljuškara

Usluge

Servis viljuškara

Nazalite se u nezgodnoj situaciji, jer više niste sigurni kome da se obratite za servis viljuškara. Ne možete da pronađete pouzdanog partnera? Treba vam neko ko može da se bavi preventivnim i redovnim servisima, ali i komplikovanim kvarovima. Ne želite da se nekoliko kompanija smenjuje na vašim viljuškarima jer nisu u mogućnosti da otklone kvar prilikom prve posete. Koliko vas košta vandredno održavanje viljuškara? Utvrdili ste da je glavni problem servisera njihova stručnost.

Vaši simptomi nam zvuče poznato i možda možemo da vam pomognemo u rešavanju istih. Kantar viljuškari servisiraju bredove Shantui, Jungheinrich i Linde.

Naši resursi i paketi

Kantar viljuškari d.o.o. poseduje preko 20 servisnih ekipa koje po prijavi kvara izlaze na teren, odmah ili u roku od 24h. U našem magacinu imamo u svakom trenutku veliki broj originalnih rezervnih delova čime efikasno i brzo rešavamo probleme korisnika.

U svojoj paleti proizvoda ima pet modela servisnih paketa. To su: Start, Preventive, Standard, Advanced i Full Servis. Svaki od navedenih servisnih paketa sadrži različit obim usluga, kao i dodatne benefite koji su u skladu sa odabranim paketom. Servisni paketi se najčešće biraju u odnosu na zahteve posla krajnjeg korisnika usluge.

Posedujemo i uređaje za regeneraciju baterija.

U sklopu servisa posedujemo i dijagnostike kao i labaratoriju za ispitivanje i reparaciju elektronskih sklopova na Jungheinrich i Linde viljuškarima počev od: Upravljačkih elektronika – frekventnih AC Regulatora, DC Regulatora, Display-a, AC Motora, DC Motora, Multipilot-a, Solopilot-a, Punjača za baterije i drugih izvora napajanja. Takođe vršimo reparaciju upravljačkih elektronika drugih brendova: ZAPI i CURTIS.