Molimo sačekajte...

Burgenova 32 | 22304 Novi Banovci

office@kantarviljuskari.rs

Za sva pitanja pozovite
+381 64 64 23 411

Pretraga viljuškara

Iznajmljivanje viljuškara

Usluge

Iznajmljivanje viljuškara

Već neko vreme razmišljate kako da vaš biznis bude što fleksibilniji i u isto vreme veoma efikasan i pouzdan. Niste sigurni kako to da izvedete na najbolji način? Do sada ste uvek kupovali viljuškare i oslanjali se isključivo na sopstvene resurse. Da li je taj model poslovanja prevaziđen? To zavisi od nekoliko parametara. Iznajmljivanje viljuškara ne mora uvek biti idealna opcija za vaš posao. Zato smo mi smo tu da vam u tome pomognemo. Iznajmljivanje viljuškara može biti na kraći i na duži vremenski period. Kraći vremenski period podrazumeva period od jednog sata do jedne godine. Sve iznad toga se podrazumeva pod dugoročnim rentiranjem viljuškara i opreme.

Iznajmljivanje viljuškara

Zašto iznajmiti viljuškar?

Jedna od glavnih prednosti iznajmljivanja viljuškara je Total Flex ugovor. To je proizvod Kantar viljuškara napravljen u svrhu maksimalne fleksibilnosti, gde je korisniku ostavljena mogućnost da kod standardnih viljuškara može prekinuti ugovor u slučaju da više ne postoji potreba za njegovim angažovanjem ili promeniti viljuškar ako za to ima potrebe iz tehničkih razloga.

U najvećem broju slučajeva kompanije kratkoročno iznajmljuju viljuškare u toku povećanja obima poslovanja u kratkom periodu ili prema projektu. To može biti za potrebe sezone u nekim industrijama, ili u slučaju kada su ugovorne obaveze krajnjeg korisnika viljuškara definisane kratkim periodom (do jedne godine). Postoje i primeri iznajmljivanja viljuškara koji se koristi usled kvara klijentovog viljuškara kao zamena dok se ne otkloni kvar ili kada postoji potreba za prenosom ne standardnih tereta.

Dugoročno iznajmljivanje viljuškara je sve prisutnije u današnjem poslovanju. Kompanije ne žele da koriste vlastita sredstva za viljuškare, već za sirovine ili neke njima važnije stvari za strateško poslovanje. U tom slučaju se dogovaraju detaljni uslovi rada i sama tehnička specifikacija viljuškara. U modelu dugoročne rente se mogu koristiti kako novi tako i polovni viljuškari. To zavisi od nekoliko parametara, a svakako su najvažniji uslovi rada.